Methods

За освобождаване на притиснатите нерви и нервни коренчета (което е задължително, за да започне оздравителния процес).

Ефектът е моментално изчезване на острата болка, т.е. ние спираме кризата още с първата процедура.

За премахване на изтръпванията и остатъчните болки и излекуване на възпалените коренчета и нерви. За целта използваме два уникални метода:

  • биопунктура - вкарване на капка лекарство в най-важните китайски точки чрез микроигличка
  • коренчева инфилтрация - вкарване на противовъзпалителен коктейл чрез мускулна инжекция направо в областта на възпалените коренчета за максимално бърз ефект. За коктейла използваме безвредни противовъзпалителни ампули на немската фармацефтична фирма HEEL - Discus compositum, Traumeel, Zeel и др. Най-често се възпаляват коренчетата L-4-L-5 и L-5-S-1, на това ниво са и 80% от дисковите хернии на кръста

Обучаваме нашите пациенти на нов начин на телодържане, как да се навеждаме, сядаме, да вдигаме тежко - оказва се, че повечето от нас извършват тези ежедневни дейности неправилно, с което причиняваме стотици микротравми на гръбначния ни стълб и най-вече на междупрешленните дискове, за да се стигне до сериозните последствия.

След премахването на болките и оплакванията, най-важно е да успеете да задържите този резултат за дълго. Това става с всекидневна профилактика чрез нашата гимнастика – простички, но ефективни изометрични упражнения подходящи за всяка възраст.